Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g frisk sopp
smør eller olje til steking
1-2 løk
salt
hvit eller svart pepper
1-2 dl rømme
3-4 ss hvetemel
persille
Rens soppen og skjær den i tynne skiver. Fres skivene i en stor panne eller gryte. Når væsken er fordampet, tilsetter du litt smør eller olje. Når fettet er lett brunt, har du i hakket løk og pepper og lar det steke videre i ca 10 minutter.
Deretter tilsetter du rømme og hvetemel. Rør godt. La det trekke i ennå 10-15 minutter. Dryss litt persille over til slutt.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller