Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g sopp, kantareller, sjampinjong, steinsopp etc.
3 ss hvitvinseddik
3 ss grovhakket sjalottløk
3 hvitløkfedd i skiver
1 kvist timian
½ ts kvernet pepper
½ ts salt
1 ½ dl olivenolje
Ha renset sopp i en kjele med grovhakket sjalottløk, skiver av hvitløk og en kvist timian. Ha på hvitvinseddik og kok opp. Kok til all kraft er kokt inn. Smak til med salt og pepper og tilsett olivenolje. Kok opp. Legg soppen på glass med løken og hell på varm olivenolje. Oppbevares kaldt i flere måneder.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller