Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter kantarell
5-6 mellomstore poteter
2 løker
2-3 ss olje eller smør
1/2-1 ts salt
hvitløkpulver
paprikapulver
timian
Skjær soppen i biter og la den koke sammen i litt av fettet. Ha i litt mer fett når vannet er nesten helt fordampet. Smak til å ta pannen fra platen.
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Tørk dem i et papirhåndkle.
Varm resten av fettet i en stekepanne. Ha potetbitene oppi og stek dem lysebrune.
Hakk løken og ha den i. Når løken er gjennomsiktig, tilsetter du soppen. Ha i krydder etter din egen smak. La potetene bli møre på svak varme.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller