Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 boks hermetisk sopp (ca 450 g)
1 løk, hakket
1 ss smør eller margarin
100 g kokt skinke, i terninger
2 ss tomatpuré
2 dl soppkraft og buljong
salt
hvit pepper
hakket persille
3 egg
3 dl tynn fløte
Hakk soppen og brun den i smøret sammen med løken på svak varme. Tilsett skinketerningene og tomatpuré. Hell over væsken og krydre. La blandingen koke på svak varme ca 5 minutter. Hell den opp i en smurt ildfast form.
Visp sammen egg og fløte og hell blandingen over soppen og skinken. Stekes på 175 C i ca 20 minutter til eggestanden har stivnet og fått en gyllen farge. Dryss over persille.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller