Flere resulteter finnes under oppskriften
2 tykke skiver bacon
500 g sjampinjong
2 ss smør
1/2 ss hvetemel
2 dl kremfløte
1 ss sitronsaft
salt
pepper
hakket persille
Skjær bacon i strimler og rist dem på tørr panne. Ta dem opp.
Ha 2 ss smør i pannen og rist hele, rensede sjampinjong et par minutter i det.
Dryss hvetemel over og hell fløte og sitronsaft på.
La stuingen få et godt oppkok og smak den til med salt og pepper.
Rør baconstrimlene forsiktig i like før retten serveres.
Dryss hakket persille over og server ristet loff til.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller