Flere resulteter finnes under oppskriften
litt smør/margarin til steking
2 dl frisk sjampinjong i skiver
1 løk, hakket
2 dl hakket spinat
1/2 dl brødterninger
3 dl skummet melk
3 eggehviter
1/2 dl revet parmesanost
1 ts hvitløkpulver
1 ts pepper
Smelt smør i en stekepanne, og stek sopp og løk til det er mykt. Tilsett spinat, og kok til all væsken er fordampet. Ha i brødterninger, rør rundt, og hell blandingen i en quiche- eller paiform. Visp sammen resten av ingrediensene, og hell over i formen. Stekes i ovn ved 200 grader ca. 40 min. La retten hvile 5 min. før servering. Tilbehør er grønn salat.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller