Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g frisk sopp
100 g skinke
1 løk
2-3 ss smør
1-2 ss hvetemel
2 dl melk
1-2 ss revet ost
saften av ½ sitron
salt
pepper
Rens den friske soppen og skyll den om nødvendig. Mal den i kjøttkvern, tilsett salt og pepper og la den surre i smør. Brun den hakkede løken og hvetemel i smør, spe med varm melk. Bland den malte soppen i sausen, tilsett skinke som er skåret i småbiter og hell røren i en ildfast form.
Dryss revet ost og drypp sitronsaft over og la formen stå i varm ovn til den er blitt brun på toppen.
Når den er ferdigstekt strør du gressløk eller persille over. Serveres med ristet brød, salte agurker og grønnsaksalat.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller