Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g frisk sopp
2 ss smør eller olje
1 løk
1-2 ss hvetemel
3 dl kjøtt-, grønnsak- eller soppkraft
1 ss sennep
salt
1 ts eddik
salt
pepper
Skjær soppen i biter og surr den i pannen til all væsken er fordampet. Ta den til side. Hakk løken og brun den i smør eller olje sammen med hvetemelet. Tilsett kraften under omrøring og gi det hele et oppkok. Smak til med sennep, eddik, salt og pepper. Legg den stekte soppen i sausen og la den trekke i 3-5 minutter.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller