Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hermetiske sjampinjonger eller kantareller
2 ss smør eller margarin
1 ss hvetemel
2 dl soppkraft og kremfløte
1/2 ts salt
1/2 krm hvit pepper
1/2 ss portvin
1-2 ss klippet persille eller gressløk
8 ferdigkjøpte tarteletter
Sil kraften fra soppen. Ta vare på kraften. Fres soppen i smør i en liten gryte noen minutter.
Strø melet over og rør rundt. Spe med soppkraft og fløte under røringen.
La stuingen småputre på svak varme ca 15 minutter. Smak til med salt, pepper og portvin.
Sett tartelettene i ovnen ca 5 minutter ved 200 C.
Fyll tartelettene med stuingen. Strø gressløk eller persille over.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller