Flere resulteter finnes under oppskriften
Røren:
1/2 l melk
2 1/2 dl hvetemel
1-1 1/2 ts salt
3 egg
Fyll:
1 liter fersk sopp
2 løker
smør eller margarin
1/2 ts salt
basilikum
pepper
3-4 tomater
hvitløkpulver
2-3 ss fløte
revet løk
Visp sammen melk, hvetemel og salt. Skill eggene og visp plommene inn i røren. Visp hvitene stive og vend "skummet" lett inn.
Hell deigen i en liten langpanne som du har kledd med bakepapir. Stek den ved 250 C til overflaten er pent brun. Hvelv pannekaken ut av langpannen og fjern bakepapiret.
Hakk soppen og løken. Fres soppen i smør eller margarin. Tilsett løkhakket og la det putre til det meste av væsken er fordampet. Tilsett tomatene og smak til med salt og krydder.
La retten putre til en fyldig stuing. Ha i litt fløte.
Smør fyllet på pannekaken og rull den sammen. Legg rullen i en ildfast form og strø revet ost over. Varm rullen ved 175 C i ca 15 minutter før du serverer den sammen med en grønnsalat.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller