Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg poteter
salt
pepper
2 eggeplommer
1 ss mel
6 ss reven ost
6 ss hakket persille
3 ss smør
reven muskatnøtt
250 g sjampinjonger
1 ss sitronsaft
2 store tomater
Kok de skrellede potetene møre i usaltet vann, damp dem tørre. Mos dem. Rør salt, pepper, eggeplomme, mel, reven ost, hakket persille og 2 ss smør i mosen, smak til med reven muskatnøtt.
Rist de rensede, oppdelte sjampinjonger i 1 ss smør og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Legg et lag potetmos i bunnen av et smurt, ildfast fat, fyll sjampinjonger i. Dekk med tomatskiver, dryss salt og pepper over. Ha resten av potetmosen over.
Sett fatet i ovnen ved 200 C og stek i 20 min.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller