Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g friske sjampinjonger
2 ss olivenolje
persille
1 sjalottløk
1-2 fedd hvitløk
salt
pepper
2-3 ss rasp
Skjær rensede sjampinjonger i skiver og surr dem 2 min i olje.
Skru ned til svak varme og tilsett 2-3 ss finklippet persille, finhakket sjalottløk, knust hvitløk, rasp og krydder etter smak.
Surr sjampinjongen i pannen i noen minutter og tilsett eventuelt litt mer salt.
Server retten varm som forrett på ristet loff eller som tilbehør til kjøttretter.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller