Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg god matsopp
1 løk
4 ss smør eller olje
2-3 ss hvetemel
1-2 liter vann
2 buljongterninger
1 eggeplomme
1 dl kremfløte
salt
persille
Finhakk soppen og løken og brun dem lett i smør eller olje. Dryss litt mel over og la det surre med. Hell over vann under omrøring og ha i buljongterningene. La suppen trekke på svak varme ca 30 minutter.
Deretter rører du ut eggeplommen i fløten og tilsetter suppen under kraftig visping. Heretter må det ikke koke. Salt etter smak. Dryss hakket persille over den ferdige suppen og server.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller