Flere resulteter finnes under oppskriften
8 tomater
10 kokte poteter
300 g frisk sopp
smør
salt
pepper
Legg tomatene i kokende vann et øyeblikk, skrell dem og skjær dem i skiver. Skjær potetene i skiver. Finhakk soppen og brun den. Legg ingrediensene lagvis i en ildfast form slik at laget med poteter er nederst og tomatene øverst. Strø salt og pepper mellom lagene.
På toppen legger du noen smørklatter. Sett formen i varm ovn ved 200 C i ca 15-20 minutter, til retten er ferdig og tomatene på toppen er blitt helt myke.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller