Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kantareller
200 g laksefilet i tynne strimler
300 g spaghetti
50 g meierismør
salt
pepper
frisk dill
Kok spaghettien. REns og del kantarellene, behold de minste hele. Skjær laksefileten i strimler på 5 x 1 cm. Smelt smør i pannen og la kantarellene steke i ca. 5 min. på middels varme, ha i laksestrimlene og stek i 3 min. Smak til med salt og pepper. La vannet renne av spaghettien og bland inn lakse- og soppblandingen. Pynt med små dillkvister. Rør gjerne inn litt finhakket dill.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller