Flere resulteter finnes under oppskriften
6 skiver formloff
olje
1/2 kg sjampinjong eller kantareller
1 ss smør
2 dl rømme
1 ss hvetemel
2 eggeplommer
salt
pepper
100 g reven ost
Rist loffskivene gylne i olje. Legg dem på folie på en stekeplate.
Rens soppen som skjæres i to hvis de er store. Rist dem i smør på panne.
Tilsett rømme som er rørt sammen med mel og eggeplommer. La soppen surre i dette i ca 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Fordel dette på loffskivene og dryss et fint lag reven ost over.
Sett loffskivene i ovnen under grillen, eller med bare overvarme, til overflaten er gyllen.
Serveres rett fra ovnen med en grønn salat.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller