Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g frisk sopp
1 hvitløkfedd
2 sjalottløk
1 ss olivenolje
1/4 dl hvitvinseddik
1 dl valnøttkjerner
1 ts korianderfrø
salt
pepper
Skjær soppen i skiver eller strimler, løken i ringer og knus hvitløken. Fres løk og hvitløk i oljen og rør inn soppen. La den "falle sammen" og gi pannen et godt salt- og pepperdryss.
Grovhakk nøttene og ha dem i en kjele sammen med eddiken. Knus frøene og ha dem i. Ha soppen oppi, og la alt småkoke 5 minutter.
Kan serveres ved siden av det meste, eller for seg selv med brød.
Et dryss finklippet koriander over, eller persille gjør seg godt.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller