Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g frisk sopp
100 g kokt kjøtt eller skinke
100 g bacon
1 løk
2 tomater
1 saltet agurk
2 dl ris
revet ost
smør
salt
pepper
Rens soppen og skjær den i småbiter, gi den et oppkok og tilsett salt og pepper. Kok risen i saltet vann. Legg det meste av risen i bunnen av en smurt ildfast form, slik at bunnen blir helt og sidene nesten dekket.
Grav en grøft i risen med en skje. Der legger du baconbiter, skiver av kjøtt, tomat og agurk, hakket løk og sopp. Til slutt legger du ris på toppen som lokk, drysser revet ost over, legger på noen smørklatter og tilsetter litt soppkraft.
Sett formen i ovnen ved 200 C og la den stå til overflaten er blitt litt brun.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller