Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks hvite bønner
1 ts olivenolje
150 g frisk sjampinjong i skiver
1 1/4 dl hakket løk
1 stor gulrot i skiver
2 stilker selleri i skiver
2 hvitløkbåter, finhakkede
2 tomater, flådde og hakkede
1/2 ts tørket salvie
1/2 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
pepper
1 smuldret laurbærblad
5 dl kokt makaroni
Hell væsken av bønnene, og ta vare på den. Varm oljen i en stor kjele, tilsett sopp, løk, gulrot, selleri, og hvitløk. Stek og rør 5 min. Tilsett tomater og krydder, legg på lokk, og la det småkoke 20 min. Bland væsken fra bønnene med vann til du har 1 liter. Hell det i kjelen sammen med bønnene og makaroni. La retten småkoke noen min. og rør godt. Server varmt brød til.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller