Flere resulteter finnes under oppskriften
1/4 kg sjampinjong
125 g kokt skinke
4 hardkokte egg
saus:
1 pk majones
2 ss sjy eller kraft
2 ss eddik
salt
pepper
pynt med paprikapulver
Skjær de rensede sjampinjongene i skiver.
Legg dem lagvis med skinkestrimler og eggebåter i en salatskål.
Saus: Rør majonesen med sjy og eddik og smak den til med krydder.
Hell sausen over salaten og la salaten stå ca. 15 min. før den serveres.
Serveres med ristet loff og smør. Dryss litt paprikapulver over salaten før den settes på bordet.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller