Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g frisk sopp eller 450 g hermetisk
1 stor løk, hakket
1 ss smør eller margarin
1 dl knust kavring
2 ss potetmel
1 egg
1 dl melk, fløte eller soppkraft
salt
hvit pepper
Skyll soppen og la den koke i sin egen fuktighet på vsak varme til den blir mør. Sil fra kraften og mal eller hakk soppen fint.
Rist soppen og løken i smøret. Avkjøles. Tilsett de øvrige ingrediensene og smak til.
Form deigen til kaker og stek dem på begge sider i ca. 6 minutter.
Serveres med kokte poteter, grønnsaker eller tomatsaus.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller