Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kantareller
6 egg
1 bunt vårløk
150 g bacon
2 ss fløte
1 hvitløkfedd
1 sjalottløk
persille
salt
pepper
Del kantarellene i biter. Skjær bacon i terninger, hakk sjalottløk og hvitløk fint. Del vårløken. Stek baconterningene i en panne uten fettstoff. Ta dem opp når de begynner å bli sprø. Ha så løk, hvitløk og vårløk i pannen og la det surre på svak varme i noen minutter. Tilsett kantarellene og fortsett stekingen i 5-6 minutter. I mellomtiden visper du sammen eggene, fløten, hakket persille og salt og pepper med en gaffel. Hell blandingen over soppen, og la det stivne over svak varme i ca. 5 minutter, Rett før omelettene stivner helt tilsettes baconbitene.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller