Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter kantareller
1 blomkålhode
5 tomater
2 nye løk med den grønne stilken
olje til steking
4 dl melk
3 egg
salt
timian
Skjær blomkålhodet i buketter og kok dem i litt vann i 5 minutter. Hell av vannet. Skjær tomatene i båter, løken i skiver og del opp soppen.
Stek sopp og løk et par minutter i olje i pannen. Legg grønnsakene lagvis i en smurt form. Visp eggene lett og bland dem med melk, salt og timian.
Eggeblandingen helles over grønnsakene. La formen stå i ovnen ved 175 C i ca 1 time.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller