Flere resulteter finnes under oppskriften
6 store sjampinjonger
1 hvitløksfedd
1/2 persillerot
et par skiver påleggskinke
6 biter fetaost
olivenolje
persillle
pepper
Fjern forsiktig stilken, lag et hulrom i hatten. Sett sopphattene i ildfast form.
Finhakk hvitløk og grovriv persilleroten. Ha det i den varme olivenoljen, del skinken smått og ha det i, hakk stilkene og soppinnmaten og rør det inn.
La massen surre noen minutter. Smak til med nykvernet pepper. Legg en bit fetaost i hver hatt, og fyll med massen. Sett dem i ovn ved 200 C i 20 minutter.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller