Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
35 g tørre brødsmuler
30 g roquefortost, oppsmulet
2 ss finhakket gressløk
2 ss tørr hvitvin
2 ss fersk opphakket persille eller ½ ts tørket
½ tsk hvitløksalt
24 store sjampinjonger
evt paprika
gressløk og tomatskiver til pynt
Hardkok eggene. La eggene stå tildekket i varmt vann ca 15 minutter. Avkjøl eggene. Skrell og finhakk eggene.
Varm opp ovnen til 230 C. Smør et bakebrett. Bland eggene, brødsmulene, osten gressløk, vin, smør, persille og hvitløk i en middels stor bolle.
Fyll hver sopp med én spiseskje eggblanding. Plasser soppene på det påsmurte bakebrettet.
Bak i 8-10 minutter. Dander med paprika, gressløk og tomatskiver ved servering.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller