Flere resulteter finnes under oppskriften
3 (600 g) koteletter
fett til steking
salt
pepper
Skjær bort en del av fettet slik at det blir igjen 3-4 mm av fettkanten. Skjær noen snitt i fettkanten for å hindre at den krymper. Skjær fettet som er til overs i små biter og smelt det i stekepannen. Brun kotelettene i dette fettet. Dryss salt og pepper over når kotelettene er brunet. La kotelettene ettersteke under lokk på svak varme i 5-10 minutter. Kotelettene er ferdig når kjøttet akkurat har blitt grått inne ved benet.
Kotelettene serveres med kokte poteter og grønnsaker eller surkål. Ananas smaker godt til koteletter, likeså stekte eplebåter og svisker.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot