Flere resulteter finnes under oppskriften
4 tynne skiver kalvschnitzel
4 tynne skiver parmesanskinke
grovkvernet pepper
soen salvieblader
2 ss olivenolje
5 ss hvitvin
1/2 ts salt
Krydre kalveschnitzelen med grovkvernet pepper og legg en tynn skive parmesanskinke på hver schnitzel.
Brett schnitzlene dobbelt, legg et salvieblad på hver, og fest det hele med tannstikkere. Brun schnitzelen i olje, noen minutter på hver side.
Dryss på litt salt og hell over vin. La det hele surre i 2-3 minutter før servering.
Smak sausen til med litt sitronsaft.
Potetmos, salat eller smørdampede ferske grønnsaker er godt tilbehør.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot