Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g - 1 kg spinat
salt
pepper
reven muskatnøtt
500 g kokt frikassékjøtt av kalv
hvetemel
2 egg
100 g reven ost
smør eller margarin
Vask frisk spinat. Fjern grove stilker og damp den mør, ca 10 min. Tin dypfryst spinat. Smak spinaten til med salt, pepper og reven muskatnøtt.
Skjær kjøttet i jevne terninger. Vend dem først i hvetemel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i reven ost.
Stek kjøttet gyllent i ikke for varmt fett, ca 5 min.
Anrett kjøttet på varmt fat med en krans av spinat rundt. Server kokte poteter til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot