Flere resulteter finnes under oppskriften
4 tykke kalvekoteletter
8 stenfrie svisker
1 syrlig eple
1/4 ts salt
1/4 ts paprika
1 knivsodd hvit pepper
1 knivsodd merian
1 1/2 ss smør
1 kopp buljong (på terning)
Snitt hver kotelett på langs slik at det blir en lomme.
Fyll hver lomme med 2 svisker og en tynn epleskive.
Fest lommen med en tannpirker.
Krydre kotelettene og brun dem i smør. Tilsett buljongen.
La kotelettene småsurre ca 15 min.
Server kokt ris og smørdampet rosenkål til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot