Flere resulteter finnes under oppskriften
6 skiver kalvelever, ca 500 g
1 1/2 dl rødvin
2 store løk
3 ss smør eller margarin
2 ss hvetemel
salt
pepper
oregano eller merian
1/2 dl finhakket kruspersille eller karse
Stell leverskivene og la dem trekke i ca 1 dl rødvin i en times tid.
Rens løk og skjær den i tynne skiver. Fres den i smør.
Ta leveren opp av marinaden, tørk den i et husholdningspapir og vend skivene i hvetemel, rist av overflødig mel. Brun dem raskt, sammen med løken. Krydre.
Spe med rødvinsmarinaden samt litt mer vin. Legg lokk på pannen og la det småsurre 3-4 minutter.
Legg leverskivene på et varmt serveringsfat og dryss persille eller karse over.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot