Flere resulteter finnes under oppskriften
4 litt tykke skiver kalveschnitzel
hvetemel
salt
pepper
4 tynne skiver bayonneskinke
2-3 tomater
4 skiver ost
1/2 boks asparges
3 ss smør eller margarin
Vend kalveschnitzlene i hvetemel, salt og pepper. Brun dem raskt på begge sider.
Legg dem side om side i smurt, ildfast fat.
Legg en løvtynn skive rå bayonneskinke på hver schnitzel, så et par tynne tomatskiver og til slutt en skive ost på toppen. Legg godt avrent asparges ved siden av. Dekk aspargesstilkene med litt aluminiumsfolie.
Legg et par smørklatter på kjøttet og gratiner retten ved 250 C til osten begynner å smelte å få farge.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot