Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kalvekjøtt
30 g salt
40 g potetmel
400 g spekk
1 1/2 dl melk
2/3 ts ingefær
1/3 ts muskat
margarin til steking
Skjær opp kjøttet og mal det fire ganger sammen med salt og potetmel.
Mal spekket for seg selv et par ganger.
Ta så deigen over i trauet eller i en miksebolle. Arbeid inn spekk og krydder og spe med melken. Stek en liten prøvekake.
Form trekantede kaker ved hjelp av en kniv og brun dem i margarin. Brunet margarin serveres til som saus.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot