Flere resulteter finnes under oppskriften
4-6 koteletter
2 ss smør
4 små fennikler
1 l vann
1 ts salt
skall og saft av 1/2 sitron
6 ss olivenolje
1 bunt finhakket persille
1 liten finhakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
1 boks hermetiske tomater
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
4 ss strøkavring
4 ss parmesanost
Del fenniklene på langs. Fjern det ytterste laget og de harde rotstokkene.
Kok opp vann, salt, sitronsaft og skall. La fenniklene trekke i 10 minutter. Hell av vannet.
Varm olivenolje i pannen og fres finhakket persille, løk og hvitløk lett. Tilsett hermetiske tomater og la det småkoke i 5 minutter.
Legg de halve fenniklene i en smurt ildfast form og hell blandingen over. Strø over kavring og parmesanost og gratinér i ovnen 20 minutter på 200 C.
Strø salt og pepper på kotelettene. Stek dem i en panne eller grillpanne ca 2 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter før servering.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot