Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kalveskank
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts paprikapulver
hvetemel
margarin til bruning
1 glass hvitvin
2 dl buljong
1 laurbærblad
2 hele nelliker
1 løk
1 gulrot
1 skive selleri
2 ss tomatpuré
1 stk sitronskall
1 fedd hvitløk
1/2 ts knust rosmarin
1/2 ts knust salvie
klippet persille
Sørg for at skanken er saget i 3-4 cm tykke skiver. Gni dem med salt, pepper og paprika og vend dem i hvetemel. Brun dem pent og legg dem i ildfast fat.
Legg nellik og laurbærblad i fatet og hell vin og buljong over.
Fres løk- og gulrotskiver, samt selleriterninger i margarin. Tilsett knust hvitløk, tomatpuré, sitronskall, rosmarin og salvie. Hell grønnsakene i fatet.
Stek retten i ovn ved 200 C til kjøttet er mørt, ca 2 timer.
Sjyen kan jevnes lett hvis man synes den er for tynn.
Dryss klippet persille over ved servering. Serveres med potetpuré og tomatsalat.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot