Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør
4 tynne skiver kalv
salt
pepper
litt estragon
200 g kantareller
2 1/2 dl tynn fløte
Pynt med litt estragon eller fløte
Varm smøret i pannen. alt og pepre kjøttet og stek det pent brunt på begge sider.
Legg kjøttet over på fat og hold det varmt.
Legg soppen i pannen og dryss på salt, pepper og estragon. La det koke til soppen er mør. Legg den over på fatet.
Ha fløten i pannen og rør godt.
Hell fløten over kjøttet, eller server den ved siden av.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot