Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kalvelever
salt
pepper
litt salvie
revet skall av 1 sitron
1 ss hvetemel
4 ss smør
1 løk
2 store tomater
Saus:
1 dl kremfløte
1 dl kraft eller buljong
saft av 1 sitron
salt
pepper
Skjær leveren i 8 pene stykker. Bind dem med hyssing, så de får en rund fasong.
Bland salt, pepper, salvie, sitronskall og hvetemel og vend leveren i dette.
Rens løken og skjær den i 4 skiver som stekes i smør til de er så vidt møre. Skjær tomatene i skiver og stek dem i smør ca 2 min.
Hold løken og tomatene varme mens leveren stekes mør. Den må ikke stekes for mye.
Bland ingrediensene til sausen og varm den.
Legg tomatskiver, lever, løk og så lever igjen lagvis på fatet. Server sausen og kokte poteter til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot