Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g flatbiff av kalv
8 aubergineskiver
skall av 1/2 sitron
4 ss olivenolje
salt
pepper
50 g soltørkede tomater
100 g mozzarella eller portsalut
salt
hvit pepper
olivenolje til grilling
Yoghurtgrønnsaker:
valgfrie grønnsaker i biter
1 egg
2 dl olivenolje
saften av sitron
100 g avsilt yoghurt naturell
salt
sort pepper
Persillesalsa:
4 ss hakket persille
1 finhakket hvitløkfedd
4 ss olivenolje
salt
sort pepper
Bland alt til salsaen og la den stå en time i kjøleskapet.
Skjær kalvekjøttet i tynne skiver og mariner dem i olivenolje iblandet sitronskall og pepper. Fylles med grovkuttet ost og tomatbiter. Rull sammen med tette ender. Rull en aubergineskive rundt og tre på spyd.
Kok/forvell grønnsakbitene og la dem renne av. Visp egg, presset hvitløk og sitron sammen. Spe med olje i en tynn stråle mens du visper videre til majones. Tilsett yoghurt og smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene. Kalvewraps pensles med olje og grilles over medium varme ca. 3 minutter. Snu dem hvert halve minutt.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot