Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g kalvekjøtt av ytrefilet eller flatbiff
1 gul paprika i skiver
1 rødløk i båter
salt
pepper
500 g pasta
2 ss balasamicoeddik
1 ss olje
1 ss smør
1 ss soyasaus
Marinade:
revet skall av 1 sitron
1 dl olivenolje
4 ss frisk mynte
Tørk marinaden av kjøttet og ta vare på marinaden. Brun kjøttet i en panne. Stikk et steketermometer inn i kjøttet. La fileten ettersteke i stekeovnen på 175 C. Fileten er rosa når steketermometeret viser 62 C. La fileten hvile i 15-20 minutter før servering.
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Ta litt av marinaden sammen med smør og balasamicoeddik og fres grønnsakene lett. Tilsett resten av marinaden og soyasausen.
Server kjøttet sammen med pastaen og grønnsakene.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot