Flere resulteter finnes under oppskriften
500-750 g mørt kalvekjøtt i skiver
200 g malt kalvekjøtt
1 løk
1 fedd hvitløk
100 g bacon
75 g reven ost
1 egg
1/2 ts støtt rosmarin
12-15 småløk
1 gulrot
4-5 ss smør eller margarin
1 boks tomater
1-2 dl tørr hvitvin
salt
pepper
Det malte kalvekjøttet tilsettes finthakket løk, knust hvitløk og bittesmå terninger av bacon. Rør reven ost og egg i og smak til med salt og pepper.
Bank kjøttskivene lett ut, fordel farsen på dem og dryss litt basilikum på.
Rull kjøttskivene sammen og surr dem med tråd. Brun løk og gulrotterninger lett i smør. Legg så kalvrullene i og brun dem med.
Hell tomatene med litt av kraften samt hvitvin i gryten og la kjøttet surre ved svak varme til det er mørt.
Husk å ta tråden av kalverullene før de serveres.
Server kalverullene varme med potetstappe eller kalde med potetsalat til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot