Flere resulteter finnes under oppskriften
6 store skiver kalvekjøtt
salt
pepper
250 g sjampinjong
1 ss smør
200 g kokt skinke
2 ss brødrasp
1 stor bunt persille
paprika
olje eller smør
Bank kjøttstykkene med håndbaken og dryss på salt og pepper.
Hakk sjampinjongene og rist dem i smør på panne. Tilsett hakket skinke, brødrasp, hakket persille og salt og pepper etter smak.
Fordel fyllet på kjøttstykkene, brett dem sammen og fest godt med en grillnål.
Stek kjøttet i smør eller olje. Bruk ikke for sterk varme. Snu kjøttet ofte. Vi kan også steke kjøttet på grill. Pensle det da med smør eller olje.
Dryss litt paprika over før servering.
Serveres straks med grønne erter og smeltet smør.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot