Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kalvebog
smør eller margarin
salt
pepper
3-4 dl buljong
saus:
4 store røde løker
2 ss smør eller margarin
1 ss hvetemel
støtt basilikum
2 ss tomatpuré
salt
pepper
Brun kjøttet pent på begge sider. Dryss salt og pepper over.
Hell buljong over og la kjøttet småsurre til det er mørt, ca 1 time.
Skjær løken i ganske tykke skiver. Damp dem i smør uten at de blir brune. Dryss mel over og spe med sjyen fra kjøttet. La det surre noen minutter.
Tilsett tomatpuré og la sausen koke til den er jevn. Smak den til med salt og pepper.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot