Flere resulteter finnes under oppskriften
500-600 g renskåret kalvekjøtt i skiver
smør eller margarin
salt
pepper
1/2 dl terningbuljong
100-200 g sjampinjonger
sitron
1 liten løk
1/2 dl klippet persille
1/2 ss tomatpuré
1 1/2 dl hvitvin
salt
pepper
sitron
3 dl fryste selskapserter
Stek kjøttet 2-4 minutter på hver side i smør i pannen. Ha på salt og pepper. Ta kjøttet opp av pannen. Kok pannen ut med litt buljong.
Skjær soppen i skiver og fres den i smør. Salte, pepre og drypp med sitron.
Fres hakket løk og persille i smør. Hell ved panneutkoket, tomatpuré og vin. Smak til med salt, pepper og sitron. Legg kjøttet oppi pannen og la det bli gjennomvarmt i vinsjyen.
Varm opp ertene. Legg dem over på varmt serveringsfat.
Legg kjøttskivene oppå og topp med soppen. Hell sjyen på fatet.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot