Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kalvekarbonade
2 kokte mosete poteter
1 egg
1 dl vann + 1 dl fløte
2 ss hakket persille
salt
pepper
egg og griljernmel til panering
2 ss smør eller margarin til steking
Stuing:
300 g renset fersk sopp eller 200 g hermetiske
1 ss smør eller margarin
3 dl kremfløte
salt
pepper
1 ss sherry
ekte soya
Bland ingrediensene til biffene, og form til 8 kaker.
Dypp dem først i sammenpisket egg, så i griljernmel, og stek dem pent brune. Etterstekes under lokk ved svak varme.
Imens freses soppen i smør i en gryte til all fuktigheten er dampet bort.
Spe med fløten, smak til med salt, pepper og vin, og la stuingen putre seg tykk. Sett til litt soya.
Legg karbonadene på varmt fat, og legg på stuingen.
Server med kokte poteter, grønnsaker eller salatbolle.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot