Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kalvetunge TIL KOKING AV TUNGEN: 6 hvite pepperkorn 1 laurbærblad 1 løk 1 liten gulrot 2 hvitløkfedd MARINADEN: 3 hvitløkfedd 1 bunt bladpersille 1 dl olivenolje 1 ½ ss vineddik
Legg tungene i en stor kasserolle og hell på så mye vann at det godt og vel dekker. Kok opp og skum av, og legg så i krydder og grønt. La tungene syde på svak varme. Koketid er ca 90 minutter. Trekk skinnet av tungene mens de ennå er varme. Ta for deg marinaden: Finhakk og bland persille og hvitløk. Rør sammen olje og vineddik. Salt og pepre. Skjær den kokte og avkjølte tungen i ganske tynne skiver. Legg tungeskivene lagvis med persille, hvitløk og dressingen i en bolle. Legg på en asjett som tyngde og dekk bollen med folie. La tungesalaten stå i kjøleskapet til neste dag.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot