Flere resulteter finnes under oppskriften
125-150 g kalvefilet pr. person, i 1-1 1/2 cm tykke skiver
TIL STEKING
smør eller margarin
salt, pepper
STEKETID: ca. 2 min. på hver side.
Stell kjøttet og form skivene pent til.
Brun smøret i en stekepanne. Legg kjøttskivene i og stek dem på begge sider. Krydre.
Serveres med sjyen, poteter, grønnsaker og bladsalat og f.eks. persille-, tomat- eller rødvinsmør.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot