Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kalvekjøtt
150 g løk
50-75 g smør eller margarin
2 ss kjøttkraft
1 ts salt
2 ss paprikapulver
1 glass hvitvin
2 dl kremfløte
saft av 1/2 sitron
Skjær kjøttet i store terninger.
Skjær løken i skiver.
Brun løken og ha den over i en gryte.
Brun kjøttet og ha også det over i gryten.
Tilsett kjøttkraft, salt og paprikapulver.
Kok retten under lokk ca. 1 time.
Smak retten til med vin, fløte og sitronsaft.
Server retten med spaghetti eller makaroni, samt grønn salat eller tomatsalat.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot