Flere resulteter finnes under oppskriften
8 tynne skiver skiver kalvekjøtt, av biffen
4 skiver skinke
4 ss revet parmesanost eller sveitserost
250 g sjampinjonger
3 ss smør
2 ss buljong
4 skiver sveitserost
pepper
Soppen renses, skjæres i skiver og vendes i 1 ss smør i pannen i 5-6 minutter. Bank kalvekjøttet helt tynt, legg skinke på og deretter 1 skje sopp og 1 ss revet ost. På toppen kommer så kjøtt igjen. Krydre schnitzelene lett med pepper på begge sider.
Smelt resten av smøret i en dyp stekepanne. Brun schnitzelene på begge sider, vend dem forsiktig. Legg så en skive ost på hver, ha buljongen i pannen, legg lokk på og la retten surre 3-4 minutter til sausen er blitt jevnet og osten er smeltet.
Server retten straks den er ferdig.
Kokte grønne bønner er meget velsmakende tilbehør.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot