Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kalvehjerte
1 hakket løk
1 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1/2 ts tørket timian
1 laurbærblad
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl buljong
250 g sjampinjonger
margarin eller olje til steking
Vask og rens hjertet, skjær det i skiver.
Brun løk i en blanding av margarin og olje. Legg skiver av hjerte i og la dem bli pent brune på alle kanter.
Tilsett gulrøtter, skåret i skiver, og knust hvitløk. La det surre noen min.
Dryss på salt, pepper og timian. Legg laurbærblad i og hell buljong over.
La retten surre ca 30 min.
Vask og rens sjampinjonger. De største skjæres i mindre stykker. La dem koke med ca 15 min.
Server retten med kokte eller stekte poteter.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot