Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g oksefilet
4 ss olivenolje
salt
pepper
30 g permesanost
Legg oksefileten i fryseren så den blir halvfryst. Skjær den i ca 2 milimeter tykke skiver med en skarp kniv.
Anrett skivene rett på tallerken, pensle dem med litt olivenolje og dryss på salt og nykvernet pepper.
Legg på tynt høvlet, fersk parmesanost, blandet grønn salat med olje/eddikdressing og brød smaker godt til.
Denne retten egner seg best som forrett eller kveldskos.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot