Flere resulteter finnes under oppskriften
4-6 kalvekoteletter
hvetemel
salt
pepper
1 sammenpisket egg
brødrasp
smør eller margarin
Maitre d´hotel-smør:
4 ss smør
1/2 ss finklippet persille
1 ts sitronsaft
1 knivsodd hvit pepper
Man kan godt skjære kotelettene fra benet. Det er da lettere å få pent stekt.
Kotelettene dobbeltpaneres: Vend dem først i hvetemel som er tilsatt salt og pepper, deretter i sammenpisket egg og til slutt i brødrasp.
La kotelettene ligge litt så paneringen får festne seg.
Stek kotelettene til de er pent brune og gjennomstekte på ikke for sterk varme i ca. 12-15 minutter.
Maitre d´hotel-smør: Rør smøret bløtt og smak det til med persille, sitronsaft og hvit pepper.
Anrett kjøttet på varmt fat med sitronskiver som garnityr.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot